Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 003
0
10-13-2022, 19:32

На Рівненщині молодий водій «Toyota Land Cruiser» піде під суд за смертельну ДТП (ВІДЕО)

На Рівненщині молодий водій «Toyota Land Cruiser» піде під суд за смертельну ДТП (ВІДЕО)
Нагадаємо, 16 липня, близько 21:40 29-річний водій автомобіля «Toyota Land Cruiser», перевищив допустиму швидкість, не надав переваги в русі та на перехресті нерівнозначних доріг зіткнувся із автомобілем «Lada Priora» під керуванням 39-річного жителя селища Володимирець.

Внаслідок ДТП керманич ВАЗівки наступного дня помер у реанімаційному відділенні. Водій позашляховика із місця пригоди втік, а через два дні сам з'явився до поліції із адвокатом.



Слідчі повідомили жителю Володимирця про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці).



Зі слів свідків, 29-річний чоловік вживав разом із друзями спиртні напої незадовго до скоєння ДТП. Спочатку суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою, а згодом — змінив на під нічний домашній арешт.

Читайте також: У Черкасах внаслідок ДТП у Land Rover відірвало колесо (ФОТО)

Слідчі слідчого управління скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом. 29-річний житель Володимирця свою вину визнає. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати від п’яти до десяти років позбавлення волі.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив