Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
2 311
0
02-19-2023, 09:37

Смертельна автотроща у Києві: на Берестейському проспекті дві вантажівки розчавили легковик (ФОТО)

Смертельна автотроща у Києві: на Берестейському проспекті дві вантажівки розчавили легковик (ФОТО)
У результаті зіткнення двох вантажівок та легкового автомобіля два пасажири останнього отримали тілесні ушкодження, а водій загинув на місці.

Вранці на спецлінію 102 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими. На Берестейському проспекті сталася автопригода за участю трьох транспортних засобів, розповіли у поліції Києва.

На виклик негайно виїхали лікарі, патрульні та слідчо-оперативна група столичної поліції з розслідування ДТП.



Попередньо правоохоронці встановили, що 32-річний водій вантажного автомобіля «Сканія» здійснив зіткнення з автомобілем «Тойота Камрі», який в подальшому в некерованому стані зіткнувся з вантажівкою «Вольво».

50-річний водій легковика загинув на місці, а пасажири 45-ти та 58-ми років доставлені до медичного закладу.


Водія «Сканії» працівники поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Читайте також: На трасі під Дніпром зіткнулися два автомобілі: є постраждалий

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Наразі слідчі призначають комплекс відповідних експертиз, аби встановити причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив