Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
603
0
03-17-2023, 18:11

На Троєщині на пішохідному переході водій Nissan на смерть збив пенсіонерку (ФОТО)

Бабуся переходила дорогу по регульованому світлофором пішохідному переходу.

Смертельна ДТП сталася 15 березня на перехресті проспекту Червоної калини з вулицею Архітектора Ніколаєва, неподалік від Деснянської райдержадміністрації. На місце події виїжджали слідчі з розслідування ДТП, патрульні та медики.



Як розповіли у поліції Києва, встановлено, що рухаючись по проїжджій частині 67-річний водій кросовера Nissan, скоїв наїзд на літню жінку, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переходу. Медики забрали 80-річну пенсіонерку з місця події у тяжкому стані.

На жаль, дорогою до лікарні бабуся померла. Як зазначили у поліції Києва, ще один пішохід встиг врятуватись і тілесних ушкоджень не отримав. Водій перебував у тверезому стані.


За даними «Вечірнього Києва», попередньо чоловік і жінка переходили дорогу на свій, зелений сигнал світлофора для пішоходів. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Запоріжжі «Mercedes-Benz» збив 16-річну дівчину (ФОТО)

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу — порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув’язнення.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив