Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
397
0
03-22-2023, 12:24

Шоу на дорозі: п’яний водій перекрив рух під Ворзелем й напав на поліцейського (ВІДЕО)

Шоу на дорозі: п’яний водій перекрив рух під Ворзелем й напав на поліцейського (ВІДЕО)
Керування без прав, ДТП в стані сп’яніння, напад на правоохоронця, — цілий «букет» порушень в одного водія розслідує поліція на Київщині.

У селищі Ворзель під час спільного патрулювання з членами ДФТГ, поліцейський офіцер Бучанської громади звернув увагу на те, що авто «Haval» стоїть упоперек проїжджої частини та перешкоджає дорожньому руху.



Правоохоронці звернулись до водія, але… керманич дав по газах і врізався в автомобіль, який був припаркований на узбіччі.

Чоловік знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння. На звернення поліціянтів 42-річний водій не реагував. Він зачинився в машині, а 53-річна пасажирка авто перешкоджала роботі поліціянта, який документував правопорушення.

Жінка поводила себе непристойно, погрожувала правоохоронцю та навіть вдарила по обличчю. Все це витримав шеріф Бучанського району.

» Ось така складна і багатогранна робота, а ще вислухати кожного громадянина, який «на все має право». Подивіться це відео, навіть не уявляю, кого можуть виховати правопорушники із такою правосвідомістю», — зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, слідчі розпочали досудове розслідування. покарають не лише водія, а й пасажирку — їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Щодо водія позашляховика правоохоронці склали кілька протоколів. Перший — за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.

Читайте також: На Рівненщині позашляховик під час повороту збив молодого мотоцикліста (ФОТО)

Також за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 20 400 гривень. З-поміж іншого, водій відповідатиме за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив