Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
151
0
04-9-2023, 23:33

Автобус з Кишинева до Києва перекинувся у Молдові

Автобус з Кишинева до Києва перекинувся у Молдові
Дев’ятьох пасажирів шпиталізували до лікарні.

У Дрокійському районі перекинувся рейсовий автобус, який прямував з Кишинева до Києва, повідомило видання NewsMaker.md



За даними місцевих правоохоронців, які прибули на місце пригоди, водій автобуса не впорався з керуванням і врізався в дерево, після чого з’їхав у кювет. Попередньо встановлено, що аварія могла статися через технічну несправність транспортного засобу.

Унаслідок ДТП дев’ять іноземних громадян доправили до районної лікарні для надання медичної допомоги, інформує NewsMaker.md. Загалом в автобусі перебувала 21 людина.

Речник МЗС України Олег Ніколенко повідомив Суспільному, що серед шпиталізованих пасажирів автобуса — п’ятеро громадян України.

«Внаслідок ДТП п’ятеро громадян України отримали легкі тілесні ушкодження. Вони були доправлені до лікарні, зараз їм надається необхідна медична допомога, загроз їхньому життю немає», — зазначив посадовець.

За його словами, решта пасажирів продовжили рух до Києва іншим наданим перевізником автобусом. Загалом в автобусі знаходилося дев‘ятнадцять українців.

Читайте також: На Хмельниччині перекинувся автобус з 25 пасажирам

«Українське посольство взаємодіє із молдовськими правоохоронцями задля з’ясування усіх обставин аварії та підтримує зв’язок із лікарями. Після завершення лікування консули допоможуть нашим громадянам повернутися до України», — додав Ніколенко.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив