Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
3 015
1
12-19-2021, 00:36

В Україні незабаром не буде жодного військкомату

В Україні незабаром не буде жодного військкомату
В Україні більше не буде військових комісаріатів. Нововведення передбачає тільки зміну в термінології.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства оборони України.

Там пояснили, що це передбачено внесеними урядом 15 грудня змінами в "Положення про підготовку та проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом".

"Військові комісаріати" будуть називатися "територіальними центрами комплектування і соціальної підтримки", а "військові комісари" - відповідно "керівниками терцентрів комплектування і соцпідтримки".

"Передусім, актом передбачені зміни та уніфікації у термінології, зокрема, в тексті Положення "військові комісаріати" замінюються на "територіальні центри комплектування та соціальної підтримки", а "військові комісари" - на "керівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки", - повідомляють у Міноборони.



Також уточнений порядок оформлення облікових документів для осіб з інвалідністю з тяжкими захворюваннями, які позбавлені можливості вільного пересування, додають у відомстві.

Читайте також: На катерах Island встановлять американське озброєння

Окрім того, внесені зміни до Положення в частині вдосконалення окремих питань взаємодії терцентрів комплектування і соцпідтримки з органами держвлади, організаціями, установами, підприємствами щодо обліково-призовної роботи.
Коментарi:
Наталія Перинська
А суть у чому?! Хтось має заробити у процесі заміни печаток, бланків і т. п.?! Просто внести за потреби певні зміни в діючі документи вже не комільфо?!
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив