Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
484
0
02-16-2022, 03:14

Викрито групу осіб, які викрали харків’янина та вимагали у нього неіснуючий борг

Викрито групу осіб, які викрали харків’янина та вимагали у нього неіснуючий борг
Четверо чоловіків напали на харків’янина біля під’їзду, побили та відвезли до лісу на його власному автомобілі, де вимагали неіснуючий борг у сумі 1,5 мільйона гривень.

Фігуранти затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Їм оголошено про підозру у скоєнні злочину за двома статтями Кримінального кодексу України. Відповідно до санкцій статей чоловікам загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

13 лютого свідок події повідомив поліції про незаконне позбавлення волі людини.



Під час відпрацювання території області у селищі Хорошеве на відстані приблизно 150 метрів від автодороги у лісі поліцейські знайшли легковий автомобіль «Audi», до ручки задніх дверей якого пластиковою стяжкою був пристебнутий чоловік.

Потерпілим виявився 38-річний харківський підприємець. Він розповів, що ввечері 13 лютого біля його під’їзду до нього підійшли незнайомі чоловіки, вдарили в обличчя, забрали ключі від машини та насильно посадили в автівку. Під час поїздки один з нападників відібрав у потерпілого травматичний пістолет та, погрожуючи застосуванням зброї, почав вимагати 1,5 мільйона гривень для погашення неіснуючого боргу.

Тортури продовжилися у лісі, куди бізнесмена завезли зловмисники. Його били та вимагали вказати місце, де він зберігає гроші. Після цього троє невідомих забрали у потерпілого ключі від квартири, пристебнули його до дверцят машини пластиковою стяжкою та пішли, залишивши з чоловіком свого подільника.

Читайте також: Керівник відділення банку в Херсоні підозрюється у службовій недбалості на ₴2 млн

Через деякий час на місце прибули поліцейські, звільнили потерпілого та затримали одного з нападників. Згодом правоохоронці викрили у викраденні ще трьох учасників групи.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив