Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
356
0
02-21-2022, 07:39

На Київщині хлопців на крижині віднесло майже на пів кілометра від берега (ВІДЕО)

На Київщині хлопців на крижині віднесло майже на пів кілометра від берега (ВІДЕО)
Патрульні Вишгородщини разом з надзвичайниками врятували двох підлітків, яких віднесло на крижині у Київське море на 400 метрів від берега.

Надзвичайна подія сталася у селі Глібівка під Димером. До поліції зателефонувала матір одного з хлопців, яка розповіла, що на центральному пляжі Київського водосховища її син з товаришем віддаляються на крижині від берега.

Коли патрульні та рятувальники прибули на місце, 18-річного хлопця на човні вже доправляв до берега небайдужий чоловік. Під ногами юнака розтанула крига та він почав тонути. Хлопцю надали допомогу та госпіталізували з переохолодженням до Вишгородської центральної районної лікарні.



Водночас його 15-річний товариш досі залишався на крижині. Поліцейські знайшли ще один човен, який знаходився на березі, спустили його разом з рятувальниками на воду та поплили до наляканого підлітка. За декілька хвилин хлопець уже був на березі.

Читайте також: У Маріуполі жінка намагалася накласти на себе руки

Поліція Вишгородщини вкотре закликає батьків не залишати своїх дітей без нагляду, а також просять рибалок не виходити на крихкий лід.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив