Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
194
0
03-18-2022, 18:04

На Луганщині ворог за минулу ніч зруйнував 20 будівель

На Луганщині ворог за минулу ніч зруйнував 20 будівель
На Луганщині в ніч на 18 березня російська артилерія і РСЗВ обстрілювали Сєвєродонецьк і Рубіжне, пошкодили понад 20 житлових будинків та об’єктів інфраструктури і убили двох мирних жителів.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Луганської ОВА, передає Укрінформ.

"️Понад 20 житлових будинків та об’єктів інфраструктури росіяни зруйнували в Сєвєродонецьку та Рубіжному за ніч. Артилерія і системи залпового вогню російської армії протягом вечора та ночі із 17 на 18 березня цілили по мирних жителях Сєвєродонецька та Рубіжного", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ввечері 17 березня ворог обстріляв "Градами" старі райони Сєвєродонецька, внаслідок чого пошкоджено або зруйновано шість інфраструктурних об’єктів, два будинки, гаражі. В деяких будинках поблизу обстрілів відсутні газ та вода. Наразі відомо про двох загиблих та чотирьох поранених.

У Рубіжному за ніч сталося займання десятьох будинків та магазину. Є двоє поранених, повідомляють в ОВА.



"За декілька тижнів росіяни перетворили ці два затишні, сповнені студентської молоді, міста майже на руїни. Ці нелюди відкривають вогонь по домівках та об’єктах забезпечення життєдіяльності. Так враження, що їм не потрібні населені пункти, ціль росіян – спустошити Сєвєродонецьк, Рубіжне та наші інші міста.

Читайте також: 16-річний підліток отримав ураження струмом на даху залізничної цистерни у Львові (ВІДЕО)

Вони роблять все, щоб у місцевих жителів не залишилось житла та комунікацій", - зауважив голова ОВА Сергій Гайдай.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив