Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
246
0
03-30-2022, 03:27

У Києві затримали чоловіка, який обікрав помешкання сестри

У Києві затримали чоловіка, який обікрав помешкання сестри
Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні крадіжки в умовах воєнного стану, за що йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від мешканки Деснянського району про скоєння квартирної крадіжки. Для документування місця злочину оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу.

Як розповіла старша слідча Деснянського управління поліції Ніна Головська, поліцейські провели огляд місця події та згодом встановили ймовірного крадія:

«Ми з’ясували, що брат потерпілої взяв ключі та проник в її орендовану квартиру. Звідти чоловік викрав три телевізори та побутову техніку, загальною вартістю близько 30 тисяч гривень.

Оперативники встановили місцезнаходження фігуранта та затримали його. Ним виявився раніше не судимий 31-річний місцевий мешканець. Крадій у скоєному зізнався та розповів, що частину викраденого здав у ломбард, а інше продав з рук».



За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Читайте також: На Броварщині жінка організувала продаж сурогату

Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва слідчі оголосили затриманому про підозру у скоєнні злочину. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.




Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив