Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
169
0
05-31-2022, 07:29

В Києві правоохоронці виявили нарколабораторію прямо у квартирі

В Києві правоохоронці виявили нарколабораторію прямо у квартирі
У Деснянському районі Києва поліція затримала чоловіка з пакунком прекурсору.

Під час обшуку в його помешканні було виявлено нарколабораторію та вилучено рослини, обладнання, реагенти. За скоєне 31-річному киянину загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужбі ГУ Нацполіції в Києві.

Згідно інформації, правоохоронці зупинили біля поштомату на вулиці Лаврухіна у Деснянському районі 31-річного місцевого мешканця.

Під час обшуку у сумці чоловіка виявили та вилучили пакунок з порошкоподібною речовиною жовтого кольору. Згідно висновку експерта це – феніл нітропропен, загальною вагою близько 200 грам.



Надалі, в ході проведення невідкладного обшуку в оселі порушника правоохоронці виявили нарколабораторію, де ймовірно здійснювався синтез прекурсорів. Поліцейські вилучили спеціальне обладнання, хімічні сполуки, рослини та реагенти. Речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

Читайте також: Поліцейські Черкащини затримали зловмисника, який пограбував жінку

Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів. Затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив