Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
188
0
05-31-2022, 10:33

З Мукачівського замку відвідувачі поцупили гаманець та планшет (ФОТО)

З Мукачівського замку відвідувачі поцупили гаманець та планшет (ФОТО)
28 травня, на лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку в замку у місті Мукачево.

Заявник зазначив, що із залу музею невідомі викрали планшет та гаманець з грошима.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції та оперативники кримінальної поліції. Поліцейські опрацювали місце події, переглянули відео з камер спостереження та встановили, що до крадіжки причетні двоє відвідувачів замку – чоловік та жінка.



Правоохоронці швидко встановили особи підозрюваних та розшукали їх. Причетними до крадіжки виявилися 32-річний житель Харкова та 33-річна киянка. Відомо, що чоловік вже раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів.

Обидвох фігурантів працівники поліції затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також у них вилучили крадені речі, які повернуть потерпілим.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає за такі дії позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також: Поліцейські Черкащини затримали зловмисника, який пограбував жінку

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідство у справі триває.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив