Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
121
0
06-5-2022, 22:02

У Києві знову активізувалися ДРГ

У Києві знову активізувалися ДРГ
Останнім часом відзначається посилення диверсійної роботи росіян у Києві та Київській області, щодо затримання диверсантів проводиться величезна оперативна робота.

Про це радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко заявив у телеефірі, передає кореспондент Укрінформу.

"Насправді ситуація така, що упродовж останнього часу росіяни, дійсно, посилили диверсійну роботу. Вони набирають людей, переважно з окупованих територій, це Донецька (і Луганська - ред.) області, це люди, які як мінімум розуміють, а інколи навіть можуть говорити українською мовою, для того щоб потім їх перекидати у інші регіони України і робити тут ті чи інші теракти", - сказав Денисенко.

Він додав, що був період, коли ДРГ дещо затихли, проте наразі вони знову активізувалися, їх затримують "відносно регулярно".

Радник міністра зазначив, що стосовно затримання диверсантів проводиться величезна оперативна робота.

"І наразі, насправді, результати роботи ДРГ абсолютно мінімальні, а то і зводяться до нуля", - наголосив Денисенко.



Він зазначив, що головні цілі ДРГ - сіяти паніку і робити життя на територіях далеко від фронту максимально напруженим. Тож радник міністра закликав громадян "не розслаблятися, бо війна триває", і бути пильними: "Якщо ви розумієте, що щось не так, що, наприклад, якісь дивні ... люди несподівано поселилися у вашому будинку, звертайтеся до поліції. Якщо ви розумієте, що щось іде не так, звертайтеся до поліції".

Водночас радник глави МВС закликав громадян "зберігати здоровий глузд". "Бо ми пам'ятаємо, що відбувалося у перші дні війни, коли пильність справді була дуже висока, але інколи вона зашкалювала. Тому тут теж прохання - зберігати здоровий глузд.

Читайте також: У Львові під час руху загорівся автомобіль

Резерви і можливості поліції теж не "резинові". І ми всі пам’ятаємо, що на початках (повномасштабного вторгнення рф) просто неможливо було виїхати на всі дзвінки, бо було забагато панічних настроїв у суспільстві", - заявив радник міністра.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив