Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
280
0
06-13-2022, 11:56

У Житомирі викрили ще одну колаборантку

У Житомирі викрили ще одну колаборантку
За процесуального керівництва прокурорів Житомирської окружної прокуратури жительці обласного центру повідомлено про підозру у публічному запереченні здійснення збройної агресії проти України та публічних закликах до підтримки рішень та дій держави-агресора, збройних формувань (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

Установлено, що жителька Житомира, прихильниця путіна, аби публічно висловити схвалення його політикою та проведення повномасштабного військового вторгнення в Україну, влаштувала житомирянам справжній сеанс ворожої агітації.

Зокрема, 02.05.2022, опівдні, вийшовши у двір житлового будинку, жінка голосно переконувала сусідів та перехожих у тому, що введення військ російської федерації в Україну, запровадження так званої «політики путіна» у нашій державі піде на користь її розвитку, знищить «нацистський режим».

Підозрювана стверджувала, що проведення «військової спецоперації» - це необхідність захисту російськомовного населення від нібито утисків з боку «нацистів», і ніякого наказу про повномасштабне військове вторгнення президент рф не віддавав, ніякої збройної агресії немає, а дії росіян по відношенню до українців є правильними.

Під час проведеного обшуку за місцем проживання фігурантки справи виявлено та вилучено державні символи рф та заборонені в Україні георгієвські стрічки.



Наразі тривають необхідні слідчі дії, встановлюються обставини скоєння злочину.

Читайте також: На Коломийщині горів житловий будинок

Протиправну колабораційну діяльність виявлено за процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури, співробітниками СБ України в області та Житомирського райуправління поліції, яке проводить досудове розслідування.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив