Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
238
0
06-15-2022, 08:51

В Івано-Франківську правоохоронці викрили чоловіка, який продавав наркотики

В Івано-Франківську правоохоронці викрили чоловіка, який продавав наркотики
25-річний мешкань Івано-Франківська шляхом “закладок” та продажу через мережу телеграм-каналу розповсюджував заборонені речовини.

За місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили наркотики, які за цінами «чорного ринку» становлять близько 52 тисяч гривень. В ході досудового розслідування буде встановлено канал надходження вилученого.

Злочинну схему викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області ДБН Нацполіції України спільно з поліцейськими Івано-Франківського районного управління поліції.

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання наркоділка, де виявили та вилучили 20 «закладок» з речовиною, схожою на амфетамін, 19 «закладок» з речовиною, схожою на «PVP», поліетиленові пакети із психотропною речовиною «PVP» та амфетамін, фасувальні пакети із рекламою інтернет-крамниць, мобільний телефон.

Вартість виявлених речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 52 тисяч гривень.



У подальшому правоохоронці з’ясували, що для розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин зловмисник створив телеграм-канал і шляхом розміщення «закладок» збував їх.

Вилучене направлено на проведення експертного дослідження, а телеграм-канали ліквідовано.

Після проведення експертного дослідження фігуранту буде повідомлено про підозру за скоєне кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 307 КК України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Наразі проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків вказаної особи, інших можливих каналів придбання та розповсюдження наркотичних засобів.

Читайте також: Трьох прихильників "руського миру" виявили правоохоронці на Вінниччині

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює окружна прокуратура Івано-Франківська.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив