Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
186
0
06-16-2022, 16:03

Київські оперативники затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжки

Київські оперативники затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжки
У ході проведення оперативно-розшукових заходів по попередженню та розкриттю злочинів на території міста Києва оперативники столичного главку затримали крадія.

На місце прибула слідчо-оперативна група, аби задокументувати правопорушення.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку столичного главку Віталій Отрудько, слідчі затримали порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Відомо, що у магазині чоловік викрав товар на 400 гривень та намагався втекти, однак ми швидко його затримали та доставили до відділку поліції. Крім того, з’ясували, що зловмисник скоїв аналогічні злочини ще у трьох районах столиці та перебував у розшуку Деснянським управлінням поліції. Затриманим виявився раніше судимий за крадіжки та шахрайські дії 45-річний броварчанин».



Наразі слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Читайте також: Прикарпатка хотіла «відкупити» чоловіка, який їхав п’яний за кермом

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив