Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
785
0
06-23-2022, 18:08

В Австралії чоловік використав проти крокодила сковорідку (ВІДЕО)

В Австралії чоловік використав проти крокодила сковорідку (ВІДЕО)
Власник пабу на острові, розташованому на річці Аделаїда, Австралія, Кай Хансен прогнав крокодила, який мав намір напасти, використавши для цього сковорідку.

Відео з інцидентом було опубліковане у соціальних мережах і швидко стало вірусним, у середу, 22 червня, повідомляє NDTV.

Інцидент стався біля будиночка на Козячому острові на Північній території.

На ролику видно, що чоловік вийшов надвір і підійшов до крокодила. Рептилія мала намір напасти на нього, але той ударив її по голові сковорідкою. Після другого удару крокодил розвернувся і втік у бік річки.

Сам чоловік розповів, що вирішив сходити до річки, щоб перевірити доріжку щодо безпеки для гостей, і тут на його шляху несподівано виникла небезпечна тварина.



"Я б не сказав, що це повсякденна подія, але я маю забезпечувати безпеку і робити все, що в моїх силах. Ніхто не постраждав, і крокодил отримав добрий урок", - прокоментував бій Хансен.

Читайте також: 20 вертольотів і 14 літаків залучені до гасіння пожежі в Туреччині (ВІДЕО)

До речі, це не перша битва Кая Хансена з рептиліями. 2018 року його собаку з'їв триметровий крокодил, хоча чоловік відчайдушно намагався врятувати вихованця. Кай зізнався, що не боїться цих великих рептилій і реагує на них як на звичайних тварин.



Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив