Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
489
0
06-26-2022, 05:29

У Херсоні загарбники зламали хребет 70-річній журналістці через відмову здати український паспорт (ФОТО)

У Херсоні загарбники зламали хребет 70-річній журналістці через відмову здати український паспорт (ФОТО)
Літню журналістку і волонтерку з Херсона жорстоко побили окупанти, бо вона не хотіла віддавати українського паспорта. У жінки був переламаний хребет та важкі забої голови.

Про це повідомляє у Фейсбуці Перше медоб’єднання Львова, передає Укрінформ.

«Напівпритомна, із переломом хребта, 70-річна Тетяна Антонюк ледь змогла залізти до автівки і втекти з ворожого блокпосту. Евакуаційним потягом у важкому стані вона дісталася до Львова, де була госпіталізована до лікарні Святого Луки.

Обстеження показало перелом хребта та сильні забої голови. Жінка частково втратила слух і не могла рухатися без сторонньої допомоги. Аби Тетяна ходила, нашим нейрохірургам довелося зробили складну вертебропластику, іншими словами - ввести у зламану ділянку спеціальний кістковий цемент», - йдеться в повідомленні.



В медзакладі зазначають, що до травня Антонюк категорично відмовлялася покидати окупований Херсон. Виїхати згодилася лише після вмовлянь чоловіка, який воює в ЗСУ і дуже переживав за її безпеку.

Авто, яким жінка виїздила з сусідами, зупинили на ворожому блокпості. Окупанти відібрали у них всі цінні речі. Коли жінка відмовилася віддавати українського паспорта - це була її принципова позиція як українки - почали бити. Втекти їй вдалося дивом.

До лікарні у Львові вона потрапила вкрай у важкому стані, проте операція минула успішно.

Читайте також: В Тернополі затримали молодого наркоторговця

«Херсонка Тетяна вже підводиться з ліжка і налаштована рішуче. Каже: лікуватися довго не буде, адже відлежуватися немає часу – потрібно волонтерити!», - додали в лікарні.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив