Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
175
0
07-8-2022, 07:24

Колишній високопосадовець з Запоріжжя став колаборантом

Колишній високопосадовець з Запоріжжя став колаборантом
У Запорізькій області — черговий віп-зрадник. На бік загарбників перейшов колишній перший заступник голови Запорізької облдержадміністрації часів президента Януковича, відомий регионал Віктор Ємельяненко.

Як повідомив колишній працівник апарату ЗОДА Олександр Зубченко, колишній мешканець міста Оріхів Запорізької області Віктор Ємельяненко призначений «заступником із внутрішньої політики» у самозваного губернатора та зрадника Євгена Балицького.

«Мав досвід роботи в ЗОДА із цим персонажем. «Риг» до мозку і кісток, права рука екс-губернатора Пеклушенка, лютий українофоб, який у лютому 2014 року на сесії обласної ради вимагав кривавої розправи над Майданом. За кілька тижнів після перемоги Революції Гідності Ємельяненко втік до окупованого Криму. Оріхівці, плюньте в рожу цій тварюці, покровителі якої знищили вщент ваше чудове місто», — написав у соцмережі Олександр Зубченко.

Інформація про призначення Ємельяненко підтверджується повідомленням ще одного зрадника, так званого «члена головної ради військово-цивільної адміністрації регіону» Володимира Рогов у Telegram.

«Заступником» Балицького з внутрішньої політики став колаборант Віктор Ємельяненко, який народився у Запорізькій області та до 2014 року був першим заступником в обласній адміністрації.



«Заступником» з економіки став Андрій Козенко із окупованого Сімферополя, який теж зрадив Україну. До 2014 року він деякий час обіймав посади заступника міністра та заступника голови у Раді міністрів Криму, у 2014-2016 роках був у окупантів «заступником голови Державної ради республіки», потім протягом п’яти років зробився депутатом Державної думи РФ.

Нагадаємо, з перехопленної телефоної розмови співробітниками ГУ розвідки Міноборони України, відомо, що «ДНРівець» розповідає жінці про важкі бої з українськими захисниками на сході Запорізької області.

«Зранку як почали є… (обстрілювати) до 12 дня. Хоч би раз підтримали! Не знаю, зараз буде вирішуватися питання. Ми всі пішли у відмову. Більше нікуди ніхто. З мінометів, з чого тільки не крили. На евакуацію сказали, а потім приїхали – а чого позиції залишили? Нехай вертаються. Та йдіть ви на… (геть). Вам треба, ви й вертайтеся.

Читайте також: На Тернопільщині згорів дотла дачний будинок

Вони ні з того ні з сього зайшли, просто оточили і як дали пиз… (прочуханки). Просили по рації, тупо х… забили (зневажили). Кинули через… А потім – та вертайтеся! Там нікого нема. А пацани там неподалік були, росіяни звідти на ногах вй… (тікали). Комбат наш російський, не довезли. Хороший хлопець. Тільки 30 відзначили».

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив