Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
597
0
07-23-2022, 20:59

Київського педофіла, який нападав на дівчат у шкільних вбиральнях, судитимуть у Львові

Київського педофіла, який нападав на дівчат у шкільних вбиральнях, судитимуть у Львові
Збоченець, який змусив роздягнутися восьмирічну школярку на столичному Лісовому масиві, а потім відкрив «полювання» на дівчинок у Львові, предстане перед судом.

Йому загрожує до восьми років тюрми.

У грудні минулого року до львівських правоохоронців звернулася мати семирічної учениці другого класу школи №43, яка повідомила, що невідомий чоловік зайшов у туалет, коли там перебувала її донька.

Покидьок представився лікарем і під приводом медогляду змусив дитину роздягнутися. Школярки довго не було, тож вчителька вирішила перевірити, де дитина. Вона й помітила чоловіка. Той злякався, відштовхнув жінку та втік.

У грудні минулого року до львівських правоохоронців звернулася мати семирічної учениці другого класу школи №43, яка повідомила, що невідомий чоловік зайшов у туалет, коли там перебувала її донька. Покидьок представився лікарем і під приводом медогляду змусив дитину роздягнутися. Школярки довго не було, тож вчителька вирішила перевірити, де дитина. Вона й помітила чоловіка. Той злякався, відштовхнув жінку та втік.



Ним виявився двічі судимий за аналогічні злочини Дмитро Б., 1971 року народження. Останній раз чоловік був засуджений Голосіївським райсудом у грудні 2019 року до 12 років ув’язнення, але 10 вересня 2021 року його звільнили на підставі так званого «закону Савченко». Нагадаємо, що мова йде про зміни до Кримінального кодексу, які діяли з 2015 по 2017 рік. Відповідно до них, одна доба перебування у СІЗО зараховувалася за дві при обчисленні судом терміну покарання.

Після звільнення з колонії збоченець одразу відправився на «полювання». 15 вересня 2021 року він проник до однієї зі шкіл на Лісовому масиві та причаївся у дівчачому туалеті

«Наразі підозрюваний перебуває у Львові в СІЗО. Керівник Деснянської окружної прокуратури скерував до Деснянського райсуду обвинувальний акт відносно чоловіка по епізоду на Лісовому масиві. Львівські правоохоронці теж завершили досудове розслідування злочину, скоєного ним на території їхнього міста. Тому на підготовчому засіданні будемо просити Деснянський райсуд об’єднати ці провадження та проводити подальші слухання у Львові», — розповіла «Вечірньому Києву» Надія Максимець.

Читайте також: На Рівненщині у лісі знайшли два артилерійські снаряди

За розпусні дії щодо малолітніх дітей чоловіку загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив