Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
135
0
08-26-2022, 05:53

У Вінниці злочинці викрали у підприємця майже 400 тисяч гривень

23 серпня слідчі слідчого управління обласного главку поліції повідомили про підозру трьом співучасникам правопорушення, яке було вчинене минулого року.

Оперативний супровід здійснюють поліцейські Управління карного розшуку обласного главку за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури. Зловмисникам загрожує позбавлення волі терміном до 8 років.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2021 року троє невідомих осіб, діючи за попередньою змовою, викрали грошові кошти з офісного приміщення, яке належить 36-річному підприємцю, вінничанину.



За словами заступника начальника слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Едгара Папікяна, проведеними розшуковими заходами оперативники та слідчі встановили беззаперечні докази причетності до скоєного трьох вінничан віком 29, 31 та 43 років.

За вчинення аналогічного злочину наразі в суді знаходяться матеріали досудового розслідування відносно одного зі зловмисників. Двоє інших до кримінальної відповідальності раніше не притягувались.

Як з’ясувалось, чоловіки заздалегідь спланували крадіжку та ретельно підготувались до неї. Вони розподілили між собою ролі. Використовуючи інструменти двоє зловмисників пошкодили вікно на другому поверсі офісного приміщення, проникли всередину та викрали з металевих сейфів грошові кошти у сумі близько 400 тисяч гривень. Третій співучасник правопорушення спостерігав та контролював обстановку ззовні. З місця події вони зникли на автомобілі, — інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Слідчими ГУНП у Вінницькій області спільно з працівниками управління карного розшуку за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД за місцями проживання підозрюваних проведені санкціоновані обшуки.

В ході слідчих дій поліцейські вилучили:

рації,
фомки,
викрутки
інші речові докази.

Читайте також: На Білоцерківщині під час ліквідації пожежі знайшли тіло людини

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 8 років. Остаточна правова кваліфікація правопорушення буде надана після проведення усіх слідчих дій. Досудове розслідування триває.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив