Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
317
0
09-7-2022, 01:32

Поліцейські розшукали причетного до розбійного нападу на працівника АЗС під Житомиром

Поліцейські розшукали причетного до розбійного нападу на працівника АЗС під Житомиром
Зухвалець увірвався у підсобку автозаправної станції, де побив працівника і відібрав у нього барсетку з грошима.

Правоохоронці встановили особу причетного і розшукали його в обласному центрі.

Частину грошей він встиг витратити, решту – вилучили поліцейські. Викритому у кримінальному діянні чоловіку оголошено про підозру.

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції №1 Житомирського райуправління поліції 1 вересня. За словами заявника, 43-річного жителя обласного центру, в обідню пору у підсобку автозаправної станції, де він працює, увірвався незнайомець.

Чоловік накинувся на нього з кулаками, а потім вихопив поясну барсетку і втік. Разом із чоловічою сумочкою зухвалець виніс понад 24 тисячі гривень.

Обставини задокументували поліцейські слідчо-оперативної групи відділу поліції № 1 Житомирського райуправління. Також вони зібрали необхідні першочергові відомості для встановлення особи нападника, у т.ч. вилучили записи камер відеоспостереження, на яких було зафільмовано подію.

У результаті оперативники визначили та перевірили коло осіб, які могли бути причетними до кримінального діяння. Відтак викрили у вчиненні розбійного нападу 41-річного чоловіка. Про нього відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності, ніде не працював і не мав постійного місця проживання. Причетного поліцейські розшукали в обласному центрі, у закинутих гаражних приміщеннях. Свою вину чоловік визнав, зізнавшись, що барсетку викинув неподалік АЗС, а коштами розпорядився на власний розсуд. Частину грошей поліцейські в нього вилучили.



Нині чоловікові оголошено про підозру у вчиненні розбою (ч. 4 ст. 187 ККУ). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Слідчі подали клопотання до суду про взяття підозрюваного під варту.

Читайте також: У Голованівському районі у ставку втонув чоловік

Досудове розслідування триває. За чинним законодавством розбійний напад, учинений в умовах воєнного часу, карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив