Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
570
0
10-7-2022, 06:20

Понад 1,5 тонни опійного маку вилучили на Харківщині (ФОТО)

Працівники ДБР спільно з Нацполіцією вилучили у Харкові понад 1,5 тонни соломки опійного маку, з якої можна було виготовити близько 100 тисяч доз наркотиків вартістю щонайменше 25 млн грн.

Про це повідомив речник Територіального управління ДБР у місті Полтава Олександр Білка, передає "Думка”.

За оперативними даними, ділки намагались налагодити у Харкові виготовлення наркотиків у промислових масштабах з метою розповсюдження зілля в області, зокрема і в прифронтових районах. "При цьому зловмисники планували "кинути сіті" і в лавах військових, які сьогодні успішно захищають країну на передовій.



Тому слідство буде досліджувати версію наявності "російського сліду", адже російські спецслужби не полишають спроб будь-якими методами підірвати бойову готовність наших Збройних Сил”, - додали у ДБР.

До обласного центру під виглядом комбікормів для тварин ділки переправили понад 1,5 тонни соломки опійного маку. Під час отримання вантажу працівники ДБР затримали трьох осіб.

Наразі їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

В ході подальших слідчих дій правоохоронцям також виявили підпільний цех, де фасували сировину з метою подальшого збуту. Він був замаскований в одному з будинків приватного сектору Харкова.

Читайте також: На Закарпатті чоловік облаштував вдома наркоплантацію у шафі (ФОТО)

Вилучено ще близько 200 кг сировини і вже розфасованого та готового до збуту зілля, а також спеціальне обладнання.

Нині встановлюються джерела постачання наркотичного засобу. Слідство триває.

[quote][/quote]




Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив