Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
372
0
10-7-2022, 01:21

Коротке замикання електромережі стало причиною двох пожеж на Хмельниччині

Коротке замикання електромережі стало причиною двох пожеж на Хмельниччині
Впродовж минулої доби чергові варти рятувальників Хмельниччини тричі гасили пожежі. Про надзвичайні події повідомили у ГУ ДСНС краю.

Повідомлення про першу пожежу надійшло до диспетчерської служби надзвичайників о 05:45. Повідомили, що на провулку Панфілова у м. Хмельницький горить житловий будинок. Про це ХМ-ІНСАЙД детальніше писав тут.

Вже о 10:07 надійшло чергове повідомлення. В селі Пилявка Старосинявської селищної територіальної громади загорівся будинок.



“На місці події було встановлено, що площа загоряння склала понад 60 кв.м, та вогонь швидко набирає обертів. Загоряння ліквідували надзвичайники з смт Стара Синява та бійці місцевої пожежної команди с. Пилява. Ймовірно, загорілося через – коротке замикання електромережі”, — розповіли надзвичайники.

Не спокійно було і в Кам’янець-Подільському районі області. Там о 16:33 в селі Оринин загорілося в літній кухні.

“На місце події було спрямовано надзвичайників 6 Державної пожежно-рятувальної частини м. Кам’янець-Подільський. Коли бійці ДСНС приступили до гасіння, вогонь поширився на площу 40 кв.м.

Читайте також: У Києві дерево, що впало через негоду, мало не призвело до трагедії (ФОТО)

Загоряння вдалося оперативно ліквідувати, не допустивши подальшого поширення вогню. І у цьому випадку, ймовірно зайнялося через – коротке замикання електромережі”, — проінформували в обласному ДСНС.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив