Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
449
0
10-9-2022, 01:18

Поліцейські вилучили у киянина наркотиків на понад мільйон гривень (ФОТО)

У гаражному приміщенні порушника поліцейські виявили та вилучили партію наркотовару: 500 грамів псилоцибінових грибів , 700 грамів солей «Альфа PVP», пів кілограми амфетаміну, 100 марок «ЛСД», канабіс та психотроп «МДМА». Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі.

У ході реалізації оперативної інформації дільничні офіцери поліції Печерського управління поліції спільно з працівниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю на одній із вулиць столиці затримали чоловіка, який мав при собі наркотичні речовини. Для документування події на місце прибула слідчо-оперативна група.

Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у нього два поліетиленові пакетики, всередині яких містились наркотичні речовини - солі «Альфа PVP» та амфетамін.

У подальшому в гаражному приміщенні затриманого працівники поліції провели невідкладний обшук, у результаті якого вилучили: 500 грамів псилоцибінових грибів, 700 грамів солей «Альфа PVP», 500 грамів амфетаміну, 100 марок «ЛСД» , 700 грамів канабісу та 20 пігулок «МДМА».

А також ваги, зіп-пакети, обладнання для фасування, банківські картки та чорнові записи про кількість збутих наркотиків. Орієнтовна вартість вилучених наркотичних речовин становить приблизно 1 300 000 гривень.


За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури фігуранту оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: У Вінницькій області поліцейські викрили нарколабораторію з виробництва амфетаміну (ВІДЕО)

Окрім того, під час обшуку у чоловіка вилучили пістолет із явними ознаками переробки та направили на експертизу, після проведення якої буду вирішено питання про відкриття кримінального провадження ст. 263 Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.



Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив