Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
604
0
10-9-2022, 06:22

У Львові троє чоловіків потрапили в реанімацію через отруєння грибами

У Львові троє чоловіків потрапили в реанімацію через отруєння грибами
Хворі розповіли, що гриби в лісі збирав їхній батько. А страву з грибів приготувала матір, але сама не встигла їх скуштувати.

У реанімаційне відділення Львівської обласної клінічної лікарні потрапили троє жителів Городоцького району, які отруїлися грибами. Про це в четвер, 4 жовтня, повідомляє Захід.net з посиланням на в.о. завідувача реанімаційним відділенням Ореста Юрчука.

«Чоловіків госпіталізували в реанімаційне відділення у вівторок, 2 жовтня, з Городоцького району. Це батько і два сини. Якими саме грибами отруїлися пацієнти, будемо точно знати завтра. Є підозра на бліду поганку», — сказав він.



Хворі розповіли, що гриби в лісі збирав їхній батько. А страву з грибів приготувала матір, але сама не встигла їх скуштувати, тому що в неї не було часу.

Батько, за словами лікаря, знаходиться у важкому стані. Стан синів дещо легший. Усім надається відповідна медична допомога. Напередодні стало відомо, що в Дніпрі семирічний хлопчик помер після того, як з’їв знайдений сирий гриб у посадці на вулиці Кільченська.

Читайте також: У місті Сквира від отруєння грибами померла дитина

Раніше повідомлялося, що на базі відпочинку в Харківській області грибами отруїлися п’ятеро осіб. Людей госпіталізували в токсикологічне відділення Харківської міської лікарні.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив