Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
208
0
10-13-2022, 10:21

У Запорізькій лікарні наркозалежний чоловік облив лікаря бензином та погрожував спалити

У Запорізькій лікарні наркозалежний чоловік облив лікаря бензином та погрожував спалити
У Запоріжжі, в одному з медичних закладів чоловік облив лікаря бензином та погрожував спалити живцем. Ось що стало відомо виданню "Кримінал".

11 жовтня 2022 року, близько 15:00 на спецлінію «102» від заступника керівника однієї з медичних установ міста надійшла інформація про обурливий інцидент.



Як повідомляють джерела, 47-річна чиновниця повідомила, що щойно під час проведення прийому в її кабінеті 60-річний пацієнт, який проходить лікування за метадоновою програмою, вимагав у неї підвищити дозу препарату.

Отримавши відмову, чоловік вийняв із кишені пляшку з бензином, облив ним медичний халат лікаря, після чого почав загрожувати підпалити її.

Жінка змогла вибити пляшку з рук чоловіка та викликати поліцію. Зловмисника було знешкоджено та затримано відповідно до статті 208 КПК України.

Читайте також: У Запорізькій області двоє дітей підірвалися на міні

У зв'язку з подією відкрито кримінальне провадження за статтею 129 частина 1 (Загроза вбивством) КК України. На місці працювали експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з'ясовуються.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив