Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
657
0
10-27-2022, 18:24

В Одеській області затримали жінку, яка вербувала українок для зайняття проституцією в Європі (ВІДЕО)

В Одеській області затримали жінку, яка вербувала українок для зайняття проституцією в Європі (ВІДЕО)
На контрольно-пропускному пункті «Маяки» правоохоронці затримали 35-річну жительку Коломиї, яка намагалася переправити транзитом до Болгарії чотирьох дівчат.

Як повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області, впродовж двох останніх місяців фігурантка організовувала перетину державного кордону України для молодих дівчат з метою їх подальшої сексуальної експлуатації.



Зловмисниця підшукувала громадянок, які в зв’язку з відсутністю роботи перебували в скрутному матеріальному становищі, та обіцяла їм працевлаштування за кордоном з високим рівнем заробітку. В неї вилучили мобільний телефон з листуванням із завербованими дівчатами.

Слідчі повідомили фігурантці про підозру у вербуванні, переміщенні людей, вчинених з метою експлуатації, з використанням матеріальної залежності потерпілих, їхнього уразливого стану для отримання згоди на експлуатацію, вчинені щодо кількох осіб (ч. 2 ст. 149 КК).

Читайте також: В Польщі місцева студентка побила двох українських дівчат-підлітків

Їй загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Поліцейські помістили підозрювану до ізолятора тимчасового тримання й клопочуть в суді щодо обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив