Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 110
0
10-28-2022, 03:47

Вбивала котів на камеру: Поліція Рівненщини оголосила підозру 12-річній живодерці

Вбивала котів на камеру: Поліція Рівненщини оголосила підозру 12-річній живодерці
Поліцейські Рівненщини за фактом жорстокого поводження з тваринами малолітньою відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, зоозахисники “UAnimals” звернулися до поліції та повідомили на своїй сторінці у ФБ про те, що 12-річна дівчинка з Рівненщини жорстоко поводиться з безпритульними котами, знущаючись і вбиваючи їх на камеру.

Відео знущань вона розповсюджувала у своєму телеграм-каналі, який після розголосу її жорстоких дій в соцмережах, видалила. У своїх публікаціях у соцмережах дівчинка описує свій намір і бажання вбити кота.



“Просимо вас розголосу даної ситуації. А також закликаємо батьків та дорослих привчати дітей до гуманного ставлення до тварин і пояснювати, як правильно з ними поводитись. Адже кожне життя важливе, а вбивство заради розваги — неприпустиме”, – йдеться в дописі.

12-річна школярка, жителька Рівненського району, створила в одному із месенджерів спільноту із провокаційною по відношенню до тварин назвою. У подальшому малолітня відзняла два відео про своє жорстоке поводження із котами, а також розповсюдила фото в інших соцмережах.

У дитини вилучили мобільний телефон. Відомо, що сім’я — благополучна, а малолітня характеризується лише позитивно.

Читайте також: Отруїлася консервованими грибами: У Дніпрі померла 8-річна дівчинка

Санкція статті передбачає покарання у виді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. Утім, до особи, яка не досягла віку, з якого настає кримінальна відповідальність, можуть бути застосовані примусові заходи виправного характеру.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив