Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
2 264
0
11-14-2022, 18:32

У Житомирі під час святкування дня народження чоловік зарізав знайому та поранив її подругу (ФОТО)

У Житомирі під час святкування дня народження чоловік зарізав знайому та поранив її подругу (ФОТО)
12 листопада поліцейські Житомирського районного управління затримали 67-річного житомирянина за підозрою в учиненні низки тяжких діянь.

Чоловік під час святкового застілля смертельно травмував свою знайому, а її подрузі наніс тяжкі тілесні ушкодження. Нині чоловікові слідчі повідомили про підозри у вбивстві та замаху на вбивство.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції. Так, 12 листопада близько 22:15 до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 66-річної житомирянки.

У квартирі фельдшер «швидкої» виявив ще одну жінку – також травмовану. Її доставили до лікарні, де надали необхідну допомогу. На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи Житомирського райуправління.

Правоохоронці зафіксували усі обставини, зібрали наявну слідову інформацію та встановили свідків правопорушення. «Так, у ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що загибла – 66-річна власниця помешкання.

Інша потерпіла розповіла, що того вечора у квартирі невелика компанія (з трьох людей) святкувала день народження господині, який був кілька днів тому.

В якийсь момент між жінками та присутнім знайомим іменинниці виник раптовий конфлікт, під час якого той спричинив обом подругам численні колото-різані поранення. Потому гість утік», – розповідають правоохоронці.

Оперативники кримінальної поліції встановили особу підозрюваного, 67-річного житомирянина, та за участі патрульних затримали чоловіка на одній з вулиць міста. Правоохоронцям чоловік не зміг пояснити мотиви своїх дій.


Експерти встановили, що причиною смерті потерпілої є масивна крововтрата та множинні колото-різані поранення грудної клітини з пошкодженням внутрішніх органів. В іншої потерпілої – непроникаючі колото-різані поранення, після надання медичної допомоги вона лікуватиметься амбулаторно.



Відтак на підставі зібраних речових доказів та показів свідків, слідчі Житомирського районного управління поліції затримали 67-річного житомирянина у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили йому про підозру в учиненні кримінальних діянь, передбачених ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч.2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та п.1 ч.2 ст. 115 КК України.

Читайте також: У Тернівці чоловік поранив друга ножем та кинув помирати на вулиці

Нині вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. За учинені діяння чоловікові загрожує позбавлення волі від 7 до 15 років.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив