Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 733
0
11-22-2022, 09:35

Кривава вечеря: киянин зарізав рідного брата та ліг спати (ФОТО)

Кривава вечеря: киянин зарізав рідного брата та ліг спати (ФОТО)
Столичні оперативники затримали чоловіка передпенсійного віку, який під час застілля завдав смертельних ножових поранень рідному брату.

Кривава вечеря сталася у Святошинському районі на вулиці Ушакова. Поліцію на місце злочину викликали медики «швидкої». Вони розповіли, що біля під’їзду лежав чоловік із пораненнями, схожими на ножові. Він помер під час реанімаційних дій у кареті «швидкої».

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції, працівники полку поліції особливого призначення № 1, патрульні та судово-медичний експерт.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Петро Токар, правоохоронці опитали ймовірних очевидців події, оглянули місце злочину та затримали вбивцю.




«Зайшовши до квартири потерпілого, ми виявили його брата, обличчя та одяг якого були у крові. З’ясувалося, що чоловіки розпивали алкогольні напої, після чого між ними виник конфлікт, який переріс у бійку.

Тоді зловмисник схопив ніж та вдарив ним родича у шию та декілька разів у живіт. Потерпілий встиг вибігти на вулицю та попросити про допомогу, а брат в цей час ліг спати», — розповів Петро Токар.

Вбивцею виявився 57-річний киянин з багатим кримінальним минулим. Він має судимості за крадіжки та порушення правил адміністративного нагляду киянина. З квартири слідчі вилучили знаряддя злочину, а саме ніж зі слідами крові, який направили на експертизу.



Затриманому повідомили про підозру в умисному вбивстві. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Чоловіку загрожує від семи до 15 років ув’язнення.

Читайте також: На Київщині чоловік зарізав жінку та здався правоохоронцям

Схожий випадок стався нещодавно у Борисполі. Чоловік під час застілля зарізав цивільну дружину. Жінка померла, а вбивця, трохи протверезівши, сам зателефонував до поліції та зізнався у скоєному.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив