Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 138
0
11-21-2022, 23:33

У столичному метро затримали наркоділка-мільйонера (ФОТО)

У столичному метро затримали наркоділка-мільйонера (ФОТО)
Днями на станції київського метро «Святошин» поліцейські зупинили пасажира для перевірки, у ході якої знайшли синтетичний наркотик — мефедрон. Для документування події на місце прибула слідчо-оперативна група.

Як повідомив начальник управління поліції в метрополітені Андрій Пасічник, правоохоронці встановили, що чоловік виготовляє наркотики за місцем свого проживання.

«Виїхавши за вказаною адресою ми виявили там нарколабораторію зі спеціальним обладнанням. Також вилучили майже 30 кілограмів готової наркотичної речовини — мефедрон, різні реагенти та прекурсори, які є небезпечними для життя та здоров’я через випаровування», — розповів Пасічник.

За цінами «чорного» ринку вартість вилучених психотропів становить близько 25 мільйонів гривень. До речі, мефедрон вважається одним із найбезпечніших синтетичних препаратів, який по впливу нагадує екстазі, амфетамін і кокаїн.


Цей психотроп виглядає як порошок білого кольору, але може продаватись у формі капсул або кристалів.

«Наркоділком виявився 29-річний раніше судимий уродженець Черкаської області, який повідомив нам, що приблизно рік тому знайшов через інтернет такий „заробіток“.


Йому надіслали необхідне обладнання, речовини та інструкції як виготовляти наркотик з метою подальшого продажу», — додав Пасічник.



Слідчий відділ управління поліції в метрополітені за погодженням із Подільською окружною прокуратурою повідомив чоловіку про підозру у виготовленні та збуті наркотиків у великих розмірах. Йому загрожує від шести до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Читайте також: Жителя Хмельниччини арештували за зберіганні цілої копни конопель (ФОТО)

Наразі правоохоронці встановлюють усіх осіб, причетних до цього злочину. Слідчі дії тривають.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив