Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
335
0
11-25-2022, 11:30

На Полтавщині жінка розрахувалася за товар у супермаркеті викраденою з каси готівкою, але потрапила на камеру (ВІДЕО)

На Полтавщині жінка розрахувалася за товар у супермаркеті викраденою з каси готівкою, але потрапила на камеру (ВІДЕО)
Мешканку селища Велика Багачка викрили у крадіжці грошей з каси місцевого супермаркету. Причому частиною «привласненої» готівки жінка заплатила за придбаний товар.

До відділення поліції № 3 (смт Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції, надійшло повідомлення від управительки місцевого супермаркету про крадіжку грошей. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції.

Правоохоронці діяли швидко: встановили свідків правопорушення, переглянули відео з камер, розташованих у торговельній залі, та знайшли причетну до злочину особу. Нею виявилася 50-річна місцева жителька.

Юрій Ігнатченко, старший слідчий слідчого відділення Миргородського райвідділу, розповів: «Ми з’ясували, що жінка викрала гроші, коли продавчиня відвернула свою увагу від каси.

Потім фігурантка розрахувалася частиною краденої готівки за товар та вийшла з магазину. Порушницю зупинили на одній з вуличок Великої Багачки слідчий та оперативник».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.



Слідчі готують матеріали для повідомлення фігурантці про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Житель Полтавщини вербував жінок-переселенок до заняття проституцією

Нагадаємо, за таємне викрадення чужого майна під час дії в державі особливого правового режиму Кримінальний закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив