Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
908
0
11-26-2022, 10:20

Намагались перетнути кордон: Батько та син на Закарпатті ледь не втопилися у річці (ФОТО)

Намагались перетнути кордон: Батько та син на Закарпатті ледь не втопилися у річці (ФОТО)
Батько та син з Дніпропетровської області ледь не втопилися у річці Тиса, намагаючись перетнути кордон на Закарпатті. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний" із посиланням на Держприкордонслужбу України.

Український наряд отримав інформацію від румунських прикордонників про людину, яку несе течія вздовж кордону. Вони пішли до річки та побачили чоловіка, він намагався виплисти, але течія тягнула на дно. Прикордонники витягли його із води.

Чоловік зміг сказати, що з ним був його 23-річний син. Виявилося, що це та людина, яку бачили румунські прикордонники, вони і витягнули хлопця з річки.

Чоловіку викликали «швидку», лікарі діагностували у нього переохолодження.




Читайте також: На Закарпатті батько-іноземець вкрав дитину у матері та намагався вивезти її за кордон

Згодом з’ясувалося, що 58-річному чоловіку разом з сином запропонували безперешкодний перетин кордону через річку Тиса. Батько і син за це заплатили 4 тисячі доларів, проте їх не попередили про стрімку течію, а запевнили, що річка мілка.



Оперативники Мукачівського загону встановлюють всіх причетних до схеми. Також прикордонники зауважують, що з початку повномасштабного вторгнення зафіксовано 10 підтверджених випадків загибелі чоловіків призовного віку під час перепливання Тиси.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив