Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
389
0
11-29-2022, 23:32

У Житомирі затримано нетверезого чоловіка, який погрожував застрелити дружину з рушниці (ФОТО)

У Житомирі затримано нетверезого чоловіка, який погрожував застрелити дружину з рушниці (ФОТО)
До поліції надійшло повідомлення про конфлікт у родині житомирян. За словами заявника, чоловік перебував у нетверезому стані та погрожував дружині рушницею.

Подія сталася близько 11:40. На виклик про вчинення домашнього насильства першими прибули патрульні. Коли підтвердилась інформація про наявність у квартирі зброї, їм на допомогу були залучені спецпризначенці РПОП ГУНП.

Вхід у квартиру дійсно був заблокований зсередини меблями, однак поліцейським вдалося зайти в оселю непомітно для чоловіка.

Він знаходився в одній з кімнат, сидів на ліжку, а поряд з ним лежала рушниця. Коли спецпризначенці зайшли, чоловік потягнувся за нею, проте не встиг – зброя уже була у руках поліцейських.

- Рушниця була заряджена, але її власник ніяк пояснити свої дії та наміри не міг, - розповів заступник командира взводу РПОП ГУНП Вадим Журавський. – Зовні він мав ознаки неадекватного стану.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирське районне управління поліції. Під час огляду у квартирі було вилучено ще дві гранати. На щастя, за висновками фахівців вибухотехнічної служби поліції, вони виявились навчальними.


Відносно чоловіка були оформлені адміністративні матеріали за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства…) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім того, поліцейські з’ясували, що 69-річний чоловік мав дозвіл для зберігання мисливської рушниці.



- Однак за виявлених обставин та відповідно до норм Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» наразі він позбавлений права на зберігання та носіння гладкоствольної зброї, - повідомив начальник відділу контролю за обігом зброї ГУНП Олександр Господарчук. – Рушниця вилучена.

Читайте також: На Одещині чоловік переплутав дитину з лисицею та підстрелив її з рушниці

Окрім того, чоловікові доведеться відповідати і за порушення встановлених вимог щодо її зберігання.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив