Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
393
0
11-30-2022, 08:35

Обікрав господаря, поки той спав: запорізькі поліцейські викрили квартирного злодія

Обікрав господаря, поки той спав: запорізькі поліцейські викрили квартирного злодія
З будинку чоловіка, з яким напередодні вживав спиртні напої, запоріжанин викрав будівельні інструменти, телефон та банківську карту. Лише за два дні при розрахунках в магазинах викраденою карткою зловмисник встиг витратити понад 18 тисяч гривень.

Наприкінці серпня до відділу поліції № 3 Запорізького райуправління із заявою про крадіжку звернувся 52-річний місцевий житель.

Чоловік розповів, що з його будинку на території дачної ділянки в Шевченківському районі зникло особисте майно – бензиновий тример, бензопила, зварювальний апарат, болгарка, електронасос, мобільний телефон та банківська картка. У скоєному він підозрює випадкового знайомого, з яким напередодні вживав спиртне.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст.185 (Крадіжка, вчинена в умовах військового стану) та ч.1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Києві судитимуть кишенькового злодія, який обікрав пенсіонерку (ФОТО)

Працівники кримінальної поліції перевірили осіб, судимих за аналогічні злочини, провели оперативно-розшукові заходи і встановили особу зловмисника, причетного до злочину.



Ним виявився 38-річний місцевий мешканець. Чоловік вже мав кримінальний досвід та притягався до відповідальності за вчинення крадіжки та пограбування.

Правопорушник зізнався, що крадіжку вчинив, коли власник будинку заснув після застілля. Протягом двох наступних днів він розраховувався викраденою карткою в магазинах міста та встиг зробити понад 35 транзакцій на загальну суму близько 18400 гривень.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив