Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
318
0
12-2-2022, 19:33

Вдарила у живіт ножем: на Буковині жінку судитимуть за вбивство співмешканця

На Буковині сп’яніла жінка вбила ножем свого співмешканця. Її судитимуть за скоєння злочину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області. На Буковині слідчі поліції завершили розслідування вбивства чернівчанина.

19 липня цього року до поліції Буковини надійшло повідомлення про мертвого чоловіка з ножовим пораненням живота в одному з будинків у середмісті Чернівців.

За підозрою у скоєнні вбивства поліцейські тоді затримали співмешканку загиблого. Під час досудового розслідування правоохоронці встановили обставини злочину та отримали достатньо доказів для обвинувачення затриманої.

Зокрема, співробітники поліції з’ясували, що вдень 19 липня співмешканці вдома влаштували застілля. Коли між ними виник конфлікт, 60-річна сп’яніла жінка взяла ніж і нанесла удар лезом у живіт 47-річного чоловіка, який на той момент відпочивав на ліжку.

Читайте також: На Полтавщині п'яна жінка на шкільному стадіоні зарізала співмешканця через ревнощі

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, потерпілий отримав проникаюче колото-різане поранення з ушкодженням аорти. Внаслідок отриманої травми в чоловіка почалося гостра кровотеча і він помер від гемарогічного шоку.



За результатами досудового розслідування слідчі ГУНП склали обвинувальний акт і скерували його до суду для розгляду. Жінці інкримінують скоєння злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив