Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
137
0
12-3-2022, 10:38

На Рівненщині повідомлено про підозру чоловіку, який поранив підлітка з травмату

На Рівненщині повідомлено про підозру чоловіку, який поранив підлітка з травмату
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури 54-річному рівнянину оголошено підозру у хуліганстві, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї, заздалегідь заготовленої для нанесення тілесних ушкоджень, а також незаконному зберіганні зброї та боєприпасів.

У ході досудового розслідування встановлено, що ввечері 05 жовтня цього року на вулиці Вербовій у Рівному між перехожим та компанією підлітків виник конфлікт через гучне спілкування останніх.

Через деякий час чоловік повернувся з травматичною зброєю і здійснив орієнтовно вісім пострілів. Діти почали втікати, але одна із куль все ж влучила у 14-річного підлітка. Життю хлопця нічого не загрожувало, але для повного обстеження його госпіталізували до лікарні.

Читайте також: На Луганщині судитимуть злочинця, який застрелив поліцейського та поранив 2 людей (ФОТО)

Правоохоронці встановили особу чоловіка. Під час обшуку у нього вдома виявили та вилучили револьвер і понад 60 патронів.

Наразі вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу.



Досудове розслідування проводять слідчі СВ Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив