Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
147
0
12-4-2022, 08:27

Інстаблогерка з Дніпра закликала «знести владу» через відключення світла, бо триває «геноцид»

Блогерка та б’юті-майстриня з Дніпра Ольга Сінєгіна назвала вимкнення світла «геноцидом», звинувативши владу у відсутності електрики. Через це вона закликала «повалити уряд». Після скандалу жінка таки вирішила перепросити.

Ольга Сінєгіна на своїй сторінці в Instagram надихнулася невеликим протестом через відключення електрики в Києві. Вона заявила, що підтримує такі дії, назвала відключення світла «геноцидом» та закликала до «повалення влади».

Б’юті-майстриня після розголосу записала відео, в якому перепросила за свої дії. Їх вона аргументувала тим, що нібито «через вимкнення світла вона не може приготувати їжу своїй дитині».

Читайте також: Киянин «замінував» Офіс Президента через відключення світла

«На емоціях я виклала в Instagram Stories про нещодавній протест у Києві та написала про повалення влади. Я в жодному разі не закликаю вас до цього. Я за нашу владу, за цілісність України.



Слава ЗСУ! І, звісно ж, я хочу вибачитися перед усіма, кого я образила своїми неправильними висловлюваннями, перед матерями, перед військовими, перед усіма я хотіла б вибачитися», — заявила майстриня.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив