Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
174
0
12-6-2022, 11:28

У Дніпрі під час пожежі загинули двоє людей (ВІДЕО)

У Дніпрі під час пожежі загинули двоє людей (ВІДЕО)
В Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра внаслідок пожежі загинули двоє людей. Ось що стало відомо виданню "Кримінал".

5 грудня 2022 року, близько 08:38 на спецлінію «101» надійшла інформація про пожежу у квартирі одного з будинків, розташованих на Донецькому шосе.

Як повідомляють джерела, рятувальники, які прибули на місце події, встановили, що пожежа сталася в одній із квартир, розташованих на третьому поверсі 9-поверхового будинку, і негайно розпочали ліквідацію займання.

На жаль, інцидент не обійшовся без жертв та постраждалих. Під час гасіння вогню у квартирі рятувальниками було виявлено тіла двох чоловіків без ознак життя.

Попередньо причиною смерті стало отруєння продуктами горіння, однак точну причину та час смерті встановить судово-медична експертиза.

Також було виведено на свіже повітря та передано для огляду медикам жінку, яка проживає в одній із квартир поверхом вище – постраждалу було госпіталізовано з попереднім діагнозом «отруєння продуктами горіння».

Крім того, з будинку було евакуйовано 19 мешканців, у тому числі – троє дітей. Причину пожежі з'ясовують експерти.

Читайте також: У Дніпрі під час пожежі загинув чоловік та постраждала жінка (ВІДЕО)

На місці працювали рятувальники ДСНС, спеціалісти «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з'ясовуються.





Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив