Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
223
0
12-17-2022, 08:28

На Миколаївщині троє одеситів організували канал збуту кокаїну (ФОТО)

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури трьом мешканцям міста Одеса повідомлено про підозру за фактом придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів.

За даними слідства, 26-річний одесит залучив до своєї злочинної діяльності ще двох своїх знайомих 27 років, які налагодили нелегальний канал збуту наркотичного засобу - кокаїну, на території Миколаївської та Одеської областей.

Дозу кокаїну фігуранти продавали за 6 тис грн, а сукупний місячний дохід від злочинної діяльності склав близько 1,5 млн грн.

У ході обшуків за місцем мешкання зловмисників виявлено та вилучено наркотичні засоби, устаткування для її зважування та пакування, а також пристрої для вживання наркотиків, зброю, банківські картки та мобільні телефони, грошові кошти.

На Миколаївщині троє одеситів організували канал збуту кокаїну (ФОТО)


Вилучене направлено на проведення експертиз.



За клопотаннями прокурора усім фігурантам судом обрано запобіжні заходи увигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави: двом зловмисникам у розмірі понад мільйона гривень кожному, третьому – понад півмільйона гривень.

Читайте також: У Києві та області викрили зловмисникв, які продавали підроблені ліки від тяжких хвороб

Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення виліз конфіскацією майна.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив