Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 252
0
12-29-2022, 10:28

Двічі вистрілив з рушниці у свого гостя і сховав тіло на балконі: у Києві затримали вбивцю

Двічі вистрілив з рушниці у свого гостя і сховав тіло на балконі: у Києві затримали вбивцю
У Києві слідчі повідомили про підозру чоловіку, який вбив знайомого.

Днями до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що декілька днів тому він у своїй квартирі вбив знайомого, намагаючись захистити своє життя.

За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу. На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями ноги та голови.

Потерпілий отримав несумісні з життям поранення під час раптового конфлікту з сусідом. Перед цим чоловіки якийсь час випивали алкоголь, а потім почали сваритися.

Згодом господар оселі взяв мисливську рушницю та двічі вистрілив у опонента. Від отриманих травм чоловік помер і зловмисник перетягнув його тіло з кімнати на балкон, після чого вимив підлогу від слідів крові.

Чоловік намагався ввести слідство в оману, але правоохоронці його затримали.

Як розповів начальник слідчого відділення Дніпровського управління поліції Валерій Джус, провівши низку слідчих та оперативних заходів, поліцейські встановили, що власник квартири повідомив у поліцію лише за декілька днів після вбивства.

«Він пояснив свої дії як самозахист, але ця версія не знайшла підтвердження. Ми вилучили з місця події ймовірне знаряддя вбивства — мисливську рушницю, а також інші речові докази.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий уродженець Києва, 1970 року народження».



За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне за статею — умисне вбивство. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: В Одеській області хлопець застрелив з рушниці 22-літню дівчину

Наразі під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва ми повідомили затриманому про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив