Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
183
0
01-6-2023, 08:29

На Вінниччині 39-річний чоловік у припадку гніву забив на смерть літнього знайомого

На Вінниччині 39-річний чоловік у припадку гніву забив на смерть літнього знайомого
За словами начальника Відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції Олександра Клименка, повідомлення про виявлення тіла 66-річного чоловіка за місцем проживання надійшло до поліції від родича потерпілого. На місце події одразу було направлено слідчо-оперативну групу поліції.

Проведеною судово-медичною експертизою встановлено насильницьку смерть чоловіка.

В ході першочергових слідчих та розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до цього злочину та затримали його за місцем проживання. Ним виявився 39-річний мешканець м. Бар. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності.



Як з’ясувалось, кілька днів тому потерпілий у своєму помешканні разом із товаришем розпивали спиртні напої. Під час застілля між ними виник конфлікт, в ході якого гість жорстоко побив господаря ногами, після чого втік з місця події. Травми, отримані потерпілим, виявились несумісними з життям. Чоловік невдовзі помер.

У вчиненому правопорушник зізнався. Він затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також: На Київщині чоловік забив до смерті матір-інваліда (ВІДЕО)

Наразі йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив