Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
305
0
01-20-2023, 11:28

Шахрайська пастка: На Тернопільщині чоловік купував іномарку і втратив понад 30 000 грн

Шахрайська пастка: На Тернопільщині чоловік купував іномарку і втратив понад 30 000 грн
Житель Тернопільщині хотів придбати іномарку за 2500 доларів, потрапив в шахрайську пастку та втратив готівку. Поліцейські проводять розшукові заходи.

Працівники Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства вчиненого щодо мешканця області. Аферист пообіцяв потерпілому пригнати з-за кордону авто й як наслідок привласнив його грошові кошти.

Заявник розповів, що знайшов в інтернеті оголошення про доставку з-за кордону автомобілів. Зв’язавшись з продавцем, сторони обумовили умови покупки та марку іномарки.

Ціна автомобіля становила 2500 американських доларів. Однак незнайомець попросив переказати на банківський рахунок завдаток в розмірі 4300 гривень для оформлення певних документів.

А вже через декілька днів, аферист зателефонував до покупця та попросив через певні труднощі з доставкою скинути ще гроші. Чоловік зробив, що його просив аферист й переказав майже 26000 гривень.

Однак через декілька днів, коли він намагався зв’язатися з автором допису, зрозумів, що його ошукали, адже телефон афериста був вимкнений. Краянин звернувся за допомогою до правоохоронців.



Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції звертають до мешканців краю з проханням здійснювати подібного роду правочини в перевірених торгових представників.

Читайте також: Нова афера в Україні: Шахраї видурюють гроші від імені Пенсійного фонду

Адже знайшовши в мережі Інтернет дописи про продаж автомобілів, ви можете легко натрапити на аферистів, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив