Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
771
1
01-25-2023, 19:30

На Київщині чоловік підпалив будинок, де його зраджувала кохана (ВІДЕО)

Сільський ревнивець, який вирішив розірвати любовний трикутник за допомогою «коктейлю Молотова», може сісти за ґрати на 10 років.

Чоловік жбурнув дві пляшки з палаючим бензином у будинок коханця своєї співмешканки. Подія сталася у селі Лехнівка на Броварщині.

Як повідомили у Броварському районному управлінні поліції, до правоохоронців зателефонувала жінка, яка розповіла, що співмешканець розбив вікно у хаті її знайомого та кинув палаючі пляшки.

У цей час вона перебувала в будинку, який ревнивець атакував «коктейлями Молотова». Переконавшись, що в кімнаті почалося займання, підпалювач пішов геть. Про постраждалих не повідомляється.



«Я прокинувся, а жінки не було… Взяв дві пляшки з бензином і пішов до будинку, де вона постійно мене зраджувала. Запалив одну пляшку та кинув у вікно, потім підпалив другу та закинув у інше. Розвернувся та пішов додому», — розповів на допиті сільський «Отелло».

Читайте також: Під Дніпром чоловік згорів у будинку, який сам підпалив

Слідчі повідомили затриманому про підозру за фактом умисного знищення та пошкодження чужого майна, вчиненого шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу). Чоловіку загрожує від трьох до 10 років ув’язнення.

Коментарi:
Укроп
Мужик молодець! Шкода, що посадять.
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив