Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
514
0
03-2-2023, 07:30

У Дніпрі ліквідовано мережу з виготовлення та збуту контрафактних алкоголю та цигарок (ФОТО)

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру шістьом учасникам організованої групи за фактом незаконного придбання, виготовлення, зберігання, транспортування та збуту підакцизних товарів.

За даними слідства, організував схему нелегального виготовлення, збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів мешканець м. Дніпра. До «бізнесу» він залучив дружину та чотирьох знайомих, кожен з них виконував функції за заздалегідь узгодженим планом.



Виготовляли алкоголь у підпільному цеху за місцем мешкання організатора. Тютюнові вироби без марок акцизного податку закуповували оптовими партіями в Інтернеті. У подальшому весь товар реалізовували через мережу роздрібної торгівлі по всій території міста.


Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем здійснення незаконної діяльності та проживання підозрюваних вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, пакувальні матеріали, 2500 літрів готової продукції, сировину – спирт 1400 літрів, тютюнові вироби, грошові кошти, мобільні телефони та чорнові записи.

Читайте також: У Дніпропетровській області шахраї продавали через інтернет неіснуючі меблі

Орієнтовна вартість вилученої продукції становить майже 1 млн грн.



Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив