Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
124
0
03-11-2023, 08:29

У Києві судитимуть організовану групу наркоторговців, в якої було вилучено кілограм кокаїну

У Києві судитимуть організовану групу наркоторговців, в якої було вилучено кілограм кокаїну
Досудовим розслідуванням встановлено, що уродженець Закарпатської області, який також має громадянство Угорщини, з листопада 2019 року організував та очолив стійке об’єднання, до складу якого залучив ще трьох громадян України.

Організатор підшуковував осіб, у яких учасники організованої групи здійснювали закупку кокаїну, координував дії наркодилерів, налагоджував їхні контакти з «клієнтами», визначав кількість та суму грошових коштів, які необхідно отримати за збут наркотичного засобу.



Також він розробив та впровадив систему штрафів за неналежне виконання функцій підпорядкованими учасниками організованої групи.

У свою чергу, інші учасники організованої групи, діючи відповідно до розробленого злочинного плану, реалізовували «товар» на території міста Києва, використовуючи при цьому автомобілі преміум класу «Lexus» та «BMW», у яких дозволяли «клієнтам» вживати придбаний кокаїн.

Під час документування злочинної діяльності правоохоронці провели 8 оперативних закупок кокаїну.

За результатами проведених обшуків в автомобілях, а також за місцями проживання фігурантів вилучено понад 1 кілограму кокаїну, грошові кошти в сумі 10000 доларів США та 20000 гривень, мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи, два автомобілі «Лексус» та автомобіль «BMW».

У організатора вилучено автомобіль марки «Mersedes-AMG GT», вартість якого сягає 200 тис. доларів США. На вилучене майно накладено арешт.

Читайте також: Амфетамін та екстазі: на Київщині затримали наркоділків, які продавали товар через інтернет

Загальна вартість вилученої наркотичної речовини становить близько 200 тис. доларів США. Санкція статей передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив