Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
115
0
03-18-2023, 19:32

На Київщині депутата обласної ради покусали безпритульні собаки (ВІДЕО)

Таку проблему люди пропонують вирішувати по-різному.

У селищі Калинівка Броварського району на депутата Київської обласної ради (фракція «Європейська солідарність») Олега Іваненка напала і покусала зграя безпритульних собак.



Про це Олег Іваненко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Так що будем робить? Я поки викликав поліцію та написав заяву. Почекаєм реакції офіційних органів? Чи будем чекать поки дітей покусають?», — запитує депутат у користувачів соціальної мережі.

Пропозиції щодо розв’язання проблеми під дописом депутата були різні.

«Кардинальне рішення проблеми безхатніх тварин — обов’язкова стерилізація домашніх тварин, крім сертифікованих розплідників. А поточне рішення — притулок. І фінансування притулків. І звісно — стерилізація безхатніх тварин», — пропонує Olha Kulaha.

А от інша користувачка Фейсбук Лідія Рибчанська радить розпочати з людей, які і є причиною появи безпритульних тварин.

«Бо поки люди не стануть нормальними, відповідальними власниками тварин, то ситуація не зміниться. Тварина не винна, що вона опинилася на вулиці, винна лише людина», — написала Лідія.

Ще дехто пропонує носити з собою шокера.

«Шокер-відлякувач. Від його тріску розлітаються навсебіч і численні тічки. У них зараз саме сезон. Маємо двох собак вдома. Без тріскачки не вигулюєм. Щоправда, здебільшого кидаються домашні собаки без повідка, намордника, та з неадекватами-хазяями (наші без повідка ніколи не вигулюються)», — розповідає пані Iryna Iryna.

Читайте також: Під Києвом юнак приніс додому гранату та залишився без руки (ФОТО)

Чим закінчиться цей інцидент поки що невідомо, але однозначно — проблема (особливо у селах) така є і її потрібно розв’язувати.

Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив