Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 256
0
03-19-2023, 18:36

На Троєщині 36-річна жінка під час сварки вдарила ножем свого 20-річного співмешканця

На Троєщині 36-річна жінка під час сварки вдарила ножем свого 20-річного співмешканця
Тепер їй загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

У Києві 36-річна жінка завдала ножове поранення 20-річному співмешканцю. При цьому вона намагалась приховати від правоохоронців свою причетність до цього тяжкого злочину. Зловмисниці загрожує від п’яти до восьми років за ґратами.



Про це повідомили у Поліції Києва.

Подія сталася на початку року на вулиці Лаврухіна, у Деснянському районі Києва. До поліції зателефонувала жінка з повідомленням про те, що її співмешканець повернувся додому з ножовим пораненням. На місце події виїхали слідчі, співробітники кримінальної поліції та лікарі.

Досудовим розслідуванням було встановлено, що ножове поранення чоловікові спричинила заявниця — його співмешканка, яка намагалася приховати від слідства свою причетність до скоєння злочину та вигадала інші обставини події.

Між жінкою та чоловіком стався словесний конфлікт, в ході якого підозрювана вдарила потерпілого у спину кухонним ножем, а потім змила з нього кров.

Фігурантку було затримано, слідчі порушили кримінальну справу.

Читайте також: В Ужгороді затримано жінку, яка вдарила чоловіка ножем та намагалася приховати злочин

Наразі слідчі скерували матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. Підозрюваній може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив