Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
1 466
0
03-20-2023, 10:34

На Полтавщині 40-річну жінку засуджено до довічного позбавлення волі

На Полтавщині 40-річну жінку засуджено до довічного позбавлення волі
За публічного обвинувачення Полтавської обласної прокуратури 40-річну жительку Нових Санжар засуджено до довічного позбавлення волі за розбійний напад та умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене з корисливих мотивів особою, яка раніше вчинила умисне вбивство.

У січні 2017 року жінка їхала в таксі з Полтави у напрямку Нових Санжар та побачила на попутниці прикраси, якими вирішила заволодіти.



У подальшому в лісі, неподалік дачного кооперативу «Автомобіліст», вона двічі вдарила потерпілу ножем у шию, спричинивши тілесні ушкодження, несумісні із життям.

Забравши прикраси, гроші та інші особисті речі своєї жертви на загальну суму майже 13,5 тис. грн, фігурантка затягнула тіло на територію однієї з дач. Наступного дня його виявив єгер і викликав правоохоронців.

За скоєне Октябрським районним судом Полтави у складі двох професійних суддів та трьох присяжних зловмисницю засуджено до найвищої міри покарання.

Читайте також: У Дніпрі неадекватний пасажир намагався задушити таксиста (ВІДЕО)

Призначаючи його, судом враховано, що обвинувачена раніше притягувалася до кримінальної відповідальності, у тому числі за умисне вбивство.
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив